Wishbone Bike Recycled Edition 

By
Wishbone Bike Recycled

De Wishbone Loopfiets

Net als de originele Wishbone Bike houten loopfiets is de Wishbone Bike Recycled Edition super verstelbaar om te zetten van push-trike tot evenwichtsfiets en van klein tot groot.
En deze keer heeft Wishbone de fiets gemaakt van 100% gerecycleerd plastic voor maximale duurzaamheid en een innovatief nieuw systeem ontworpen met de naam rotafixTM.
RotafixTM is een geïntegreerd systeem voor eenvoudige, aangepaste stoel- en frameverstelbaarheid.
Ontwikkeld door Wishbone voor de Wishbone Bike Recycled Edition, RotafixTM combineert drie-wegs zitting en frame verstelbaarheid met een enkele bevestiging.
Voor de Wishbone Bike Recycled Edition gebruikt Wishbone oud huistapijt. Het is verzameld bij huiseigenaren in de Verenigde Staten. Het tapijt is behandeld om de achterkant te verwijderen en te versnipperen. De recycler voegt glasvezel toe voor sterkte en zet het in miljoenen kleine korreltjes om. Dan is het klaar om het gieten in een fietsframe.
Kortom, de Wishbone Bike Recycled Edition is dus gemaakt van oud tapijt.

Veiligheidsvoorschriften Wishbone Loopfietsen

De veiligheid van uw kind is onze hoogste prioriteit. Bij Wishbone Bike hebben we een spannend innovatief product ontworpen dat uw peuter en jong kind ongekende vrijheid, onafhankelijkheid en plezier biedt in de loop van de jaren van fysieke en emotionele ontwikkeling.
Maar dezelfde productkenmerken vereisen u, als ouder of de zorgverlener om uw kind ten alle tijde nauwlettend in de gaten te houden.
Juiste beschermende uitrusting moet worden gedragen tijdens het rijden op een Wishbone Bike. Dit omvat onder andere: gesloten schoenen, een beschermende helm, lange & elleboog- en kniebeschermers.
Gebruik nooit de fiets op openbare wegen of snelwegen of in andere gebieden waar auto's aanwezig zijn en gebruik de fiets nooit op hellende gebieden of in de buurt van trappen.
Wij hopen dat u door het lezen van dit advies nog meer plezier met de Wishbone Bike kan beleven.

Bekijk ons aanbod wishbone loopfietsen.