Een professionele website


responsive_icon

Een professionele website is je online visitekaartje. Er zijn ontzettend veel doelen voor een website, maar voor elke website is Altena-Web de geschikte partner. Van portfolio tot informatieve website, wij gaan graag aan de slag om de website te bouwen die jij voor ogen hebt. Natuurlijk gebruiken we de laatste technieken om te zorgen dat je site helemaal van nu is. Zo is je site bijvoorbeeld standaard ontworpen zodat hij er ook op telefoons en tablets er prachtig uitziet. Ook een webshop is geen probleem, maar daar vind je meer over op deze pagina.

Als je kiest voor een website van Altena-Web, dan kies je voor een professioneel ogende site met alle mogelijkheden die je van een moderne website mag verwachten. We verzorgen een keurige informatieve website met een clean design, maar ook als je jezelf of een merk sterk neer wil zetten met mooie afbeeldingen en interactieve elementen zit je bij ons goed. Onze ontwerpers en programmeurs zijn op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van webdesign en hebben altijd meerdere concepten voor je in petto. Door gebruik te maken van bekende applicaties zoals WordPress is er een enorme keuze aan designs.

We begrijpen het als je zelf zo ver mogelijk bij programmeren en computertaal vandaan blijft. Maar we snappen ook dat je na het opleveren van de website nog lange tijd kleine aanpassingen en toevoegingen wil doen. Om dat mogelijk te maken, krijg je van ons een handleiding om zelf te kunnen werken met het content management system. En kom je er toch niet uit? We bieden altijd een aantal maanden support, dus dan lossen we het samen op.

Hoe werkt het?


1

Kies een pakket

Kies uit de tabel hieronder het pakket dat het beste bij jou wensen en budget past. We hebben drie verschillende pakketten om uit te kiezen. Vraag het aan in het contactformulier onderaan de pagina en we gaan contact met je opnemen!

2

Kennis maken

Wij vinden het belangrijk om te weten met wie we werken en kunnen ons voorstellen dat het voor jou ook prettig is om te weten. Daarom voeren we altijd een gesprek om te zorgen dat we elkaar kennen en op een lijn zitten qua wensen en verwachtingen.

3

Materiaal aanleveren

Om meteen aan de slag te kunnen voor jouw website, hebben we een aantal dingen nodig. Tekst, afbeeldingen, logo's en al het andere materiaal dat jij graag wil laten zien op je site. Met dat materiaal kan onze designer zijn eerste concepten gaan vormgeven.

4

Achterover leunen

Pak er een comfortabele stoel bij, want vanaf hier gaan wij voor jou aan de slag om de website te realiseren. In dit proces hebben we een aantal contactmomenten voor feedback, zodat we de richting op gaan die jij voor ogen hebt.

Pakketten


[easy-pricing-table id="436"]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Aanvragen?


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.