Verkopen Met Onze Houten Winkeltjes

By
Speelgoed Winkeltje 2

Houten Winkeltje & Uitbreidingsets

Het speelgoed winkeltje is pas klaar voor gebruik als er ook daadwerkelijk iets te verkopen is. Hier komen alle verschillende accessoires en uitbreidingssets om de hoek kijken. Spelen jouw kindjes het liefste een ijssalon na of verkopen ze liever groente en fruit? De kleine uitbreidingen zijn qua prijs leuk om af en toe aan te schaffen voor de verzameling en ze breiden de mogelijkheden van je winkeltje flink uit!
Het winkeltje van hout spant nog steeds de kroon.

Variaties en Thema's

De variaties en thema's in het ons assortiment van houten winkeltjes zijn uitgebreid en bestaan alleen uit de beste en veiligste materialen en accessoires. De jonge winkelier wordt niet alleen cognitief uitgedaagd, maar ook zijn creativiteit en empathie worden geprikkeld. Jij beslist helemaal zelf hoe je koopwaar aan familie en vrienden verkoopt.

Onze Merken

Een echte topper op onze site is de Haba Mini-shop. In tegenstelling tot ander winkel speelgoed komt dit houten kraampje van Haba wel met een flink aantal accessoires. Zo ben je meteen klaar om te beginnen met verkopen! Een barcode scanner, speelgeld en plastic fruit zijn slechts een paar voorbeelden van de 15-delige set extra die je ontvangt.

Maar dat is niet de enige reden dat dit model zo gewild is. Haba staat bekend om de goede bouwkwaliteit, Duitse degelijkheid, en de gedetailleerde afwerking.

Maar er is natuurlijk meer. Ook Pinolino en Playwood maken houten winkeltje speelgoed dat tot onze favorieten behoort. De Playwood winkel is van mooi blank hout met rode accenten. Het retro-ontwerp geeft dit bouwsel een charmant sfeertje mee en zal meteen een prominente plek in de speelkamer krijgen. Door een flinke hoeveelheid schapjes, plankjes en laatjes is er genoeg plek om spullen uit te stallen om te verkopen. Ook alle uitbreidingen van andere merken kunnen dus prima een plekje krijgen in dit houten winkeltje.

Pinolino's shop lijkt wel een beetje op die van Playwood, maar heeft nog twee uitgebreidere varianten. De standaard versie is echter al een prima winkel om mee te beginnen. Ook deze beschikt over opbergruimte, maar past door het neutrale ontwerp wat makkelijker in elk interieur. Alle winkeltjes op onze site zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
De meeste speelgoedwinkels zijn gemaakt van hoogwaardig beukenhout. Dit materiaal is dankzij de fraaie afwerking mooi neutraal, maar bovenal duurzaam en veilig. De diverse losse onderdelen zijn ook van dit goede materiaal en bevatten geen kleine onderdelen zodat het voor de kleintjes helemaal veilig is om mee te spelen. Dankzij de bijgeleverde bouwtekening zijn de winkeltjes bovendien heel simpel in elkaar te zetten.
Houten winkeltje speelgoed is weer hartstikke populair! Allerlei leuke merken hebben kleine sets van accessoires die helemaal gericht zijn op alle hippe thema's. Zo zijn er leuke setjes met spulletjes voor een high tea zoals cupcakes en donuts, maar ook bbq- of zelfs sushi sets zijn verkrijgbaar. Een buitengewoon leuke manier om telkens je speelhoekje te blijven vernieuwen.

Rollenspel

Houten winkeltjes zijn kortom het ideale middel voor een rollenspel. Kinderen spelen maar wat graag na wat ze zien in het echt. Om dan thuis hun eigen supermarktje te kunnen runnen spreekt voor elke koter tot de verbeelding. Het is naast ontzettend leuk ook nog eens opvoedkundig verantwoord!

Ze leren dat er betaald moet worden om iets in de winkel te kunnen halen, met het echte euro spaargeld kunnen ze zelfs hun eerste rekenlesjes spelenderwijs doen. Met toevoeging van een paar uitbreidingen is er bovendien veel variatie in de producten die ze kunnen verkopen aan vriendjes en familie.

De winkeltjes zelf zijn van hoogwaardig materiaal en erg duurzaam. Vaak hoeft er weinig in elkaar gezet te worden als u een houten winkel uit de doos haalt. En de stukjes die nog wel wat montage vereisen, zijn makkelijk in elkaar te zetten door de tekening die er altijd bij zit.