Ons Team


Joost

Joost

Joost heeft jarenlange ervaring als eigenaar van een prachtige speelgoedwinkel in Waalwijk, De Woodpecker 4 Kids. In de zeventien jaar in deze winkel heeft hij een heleboel kennis opgedaan over het wereldwijde assortiment van kwaliteitsspeelgoed. Als nieuwe uitdaging is Joost in 2010 samen met zijn broer begonnen aan een webshop. Joost houdt scherp in de gaten welk assortiment wij willen aanbieden en zorgt voor constante kwaliteit.

Jeroen

Jeroen

Jeroen is een ondernemer in hart en nieren. Al in zijn tijd als supermarkteigenaar had hij een neusje voor handeltjes. Toen hij een aantal jaar geleden een nieuwe uitdaging zocht, sloeg hij de handen ineen met zijn broer en begon te bouwen aan Speelgoed in de Ton. Sindsdien heeft hij zich verdiept in de wondere wereld van Google, waardoor hij nu onze man is voor zoekmachine optimalisatie!

Jesse

Jesse

Jesse is al enige jaren bezig met web-ontwikkeling en systeembeheer. Onze technische man is creatief in het vinden van oplossingen en zorgt ervoor dat achter de schermen alles stabiel blijft draaien. Toen we begonnen met ons bedrijf, zei hij "Alles kan". Daar heeft hij nu nog af en toe spijt van, want daar houden we hem aan. En we moeten toegeven, hij krijgt uiteindelijk vrijwel alles voor elkaar.

Sven

Sven

Als ICT-student kwam Sven bij ons stage lopen. Hij verraste vriend en vijand met het bouwen van een voorraadsysteem dat werkt als een trein en is daarna niet meer weggegaan. Sven is verantwoordelijk voor het programmeren van de diverse projecten die we hebben lopen.

Remco

Remco

Remco is de man die ervoor zorgt dat bestelde producten ook daadwerkelijk verstuurd kunnen worden. Al bestelt hij zelf ook het nodige, hij is namelijk ook verantwoordelijk voor het beheren van onze voorraden. Onovertroffen zijn de gekookte eitjes die Remco het hele team dagelijks voorschotelt bij de lunch.