Een Speelgoed Winkeltje Voor Iedereen

By
Speelgoed Winkeltje 2

Het Speelgoed Winkeltje

Een houten speelgoed winkeltje is een klassiek stukje speelgoed dat weer helemaal terug is. Echt weggeweest is het ook niet, maar de winkeltjes worden nu weer in een hip en modern jasje gestoken.

Kinderen spelen in hun jonge levens een heleboel rollenspellen waarbij ze hun hart ophalen. Winkeltje spelen is daarbij misschien wel het populairste. Ze gaan helemaal op in hun fantasie van het kopen en verkopen van spulletjes in hun eigen winkel. Maar met het prachtige houten speelgoed van tegenwoordig hoeft het helemaal niet meer bij een fantasie te blijven.

Het Begint Bij De Basis

Het winkeltje van hout spant nog steeds de kroon. De variaties en thema's in het PlusToys assortiment van houten winkeltjes zijn uitgebreid en bestaan alleen uit de beste en veiligste materialen en accessoires. De jonge winkelier wordt niet alleen cognitief uitgedaagd, maar ook zijn creativiteit en empathie worden geprikkeld. Jij beslist helemaal zelf hoe je koopwaar aan familie en vrienden verkoopt.

De vele winkeltjes in het assortiment van PlusToys hebben allemaal een uniek ontwerp. Vrolijke kleuren en retro invloeden zorgen voor een breed aanbod om uit te kiezen. Er zit altijd wel een speelgoedwinkel tussen die bij uw smaak past. De oldschool bekleding van een aantal kraampjes hebben veel charme en maken de winkeltjes extra schattig om in te spelen.

Met een goede basis ben je al een heel eind. Plustoys.nl heeft een groot aantal basis speelgoed winkeltjes die uit te breiden zijn, helemaal naar uw eigen wens. Wat je in je houten winkeltje gaat verkopen is namelijk helemaal aan jou. De vele accessoires die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, maken het namelijk mogelijk om allerlei hippe toko's te gaan runnen. Een traditionele groenteboer naspelen is nog steeds mogelijk, maar je kan natuurlijk ook sushi of burgers gaan verkopen!