Onze Prachtige Kinderkoffers

By
Kinderkoffer - Plustoys

De Kinderkoffer, Voor Iedere Spannende Kinderreis

De kinderkoffer is er voor een hoop verschillende gelegenheden: logeerparijtjes, (vlieg)vakanties, om lekker mee te spelen of om je speelgoed in op te ruimen bijvoorbeeld! Het ontwerp van de koffer voor je kind is creatief, ergonomisch en multifunctioneel, van dieren tot auto's en scooters.

Zelfstandig op reis & Leuke ontwerpen

Het is voor kinderen belangrijk om hun eigen spulletjes mee te nemen als ze ergens naartoe gaan. Het biedt een stukje zelfstandigheid waar elk kindje naar op zoek is. Het hebben van dezelfde spullen als papa en mama betekent dat je er helemaal bij hoort. Een leuk kinderkoffertje is daarin een hele mooie stap.

Het thema dat we het meeste zien in het ontwerp van de koffertjes is toch wel dieren. Cuties and Pals is een goed voorbeeld. Dit merk heeft een heel aanbod aan leuke dierenkoffers en -tassen. Van pinguïn tot lieveheersbeestje en van bij tot aapje!

Zelf pimpen & Ruimte genoeg!

Met een ruime inhoud hebben kinderkoffers ruimte voor alles wat je kleine maar mee wil nemen. Speelgoed, kleren of alle toiletspulletjes voor bijvoorbeeld een nachtje logeren. Een gemiddelde kinderkoffer heeft een inhoud van ongeveer 20 liter.

Sommige koffertjes voor kinderen lijken misschien wat kaal. Maar dat is dan juist de bedoeling! Dan is er namelijk bijna altijd een speciaal stickervel verkrijgbaar voor je kindje om het koffertje op te leuken. Met allerlei verschillende stickers maak je een kinderkoffer helemaal uniek! Geef hem een persoonlijke touch met stickers van dino's, gezichtjes of vele andere mogelijkheden.

Kortom...

Als je je peuter of kleuter ziet sjouwen met zijn kinderkoffer kun je een glimlach niet onderdrukken. Wat 'n ondernemende typetjes kunnen kinderen zijn. En vooral omdat ze met een kinderkoffertje in één keer bij de volwassen wereld horen. De designs van de koffertjes die verkrijgbaar zijn bij ons, zijn veilig van opbouw, vallen niet makkelijk om en op sommige modellen kunnen kinderen ook zittend rondrijden.

Bekijk ons aanbod kinderkoffers op kinderkoffernl.nl.