Verbeterd klantenservice systeem en nieuwe producten| April 2016

By
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
 

Kortingscode voor de gehele collectie op Plustoys.nl!

Bij Plustoys zitten we nooit stil en proberen we u telkens een divers en mooi assortiment speelgoed te bieden. Dit resulteert in een aanbod van meer dan 3700 artikelen! Deze maand geven wij u graag de kans om te profiteren van extra korting. Plustoys.nl zet zich altijd al in om de laagste prijzen van de Benelux te bieden, maar met onderstaande kortingscode ontvangt u op uw bestelling nog eens €5 extra korting!

 

Met de code PT5april krijgt u deze maand €5 korting & gratis verzending op elke bestelling met een bestelwaarde van zestig euro of meer. Zo kunt u heel voordelig het assortiment van Speelgoed in de Ton leren kennen! De kortingscode is te verzilveren door in uw winkelwagen op onze site, de code in te vullen in het kortinscode-veld. Let op: dit is een ander veld dan cadeauboncode. Tevens is de code hoofdlettergevoelig.

unnamed

Onze verbeterde klantenservice

Sinds deze maand zijn we overgegaan op een nieuw systeem om u nog beter van dienst te kunnen zijn als u hulp nodig heeft. Door in het nieuwe ticketsysteem een ticket te openen, geeft u ons meteen alle informatie die wij nodig hebben om u direct te kunnen helpen.

Bovendien krijgt u een uniek nummer toegewezen waarmee altijd de status van uw ticket te controleren is. Zo blijft u altijd op de hoogte. Dit alles om naar een nog hogere klanttevredenheid te streven. Ontdek zelf hoe makkelijk het is!

Nu verkrijgbaar:

Play Forever auto’s en Zoocchini Rugzakken!

We zijn op dit moment bezig met het toevoegen van twee nieuwe productgroepen. Onze favoriet zijn de speelauto’s van Play Forever. Zoals u op de foto kunt zien zijn dit mooie, grote auto’s met een prachtig Amerikaans design. Meer dan dertig verschillende racen binnenkort naar onze site!

Ook onze collectie rugzakken heeft een aantal nieuwe toevoegingen. Zoocchini is een speels merk en zij leveren ons vier nieuwe modellen kindertassen. Allemaal in de een leuk dierendesign. Zo is er een paarse uil, een blauwe haai, een roze eenhoorn en een groene draak. Welke vind jij het leukst?!

zoocchini
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.