Monchichi Poppen & Knuffel Aapjes Outlet

By
monchhichi_banner

Monchichi

Al ruim 40 jaar is de van oorsprong Japanse Monchichi verantwoordelijk voor mooie herinneringen bij verschillende generaties. En dat is erg knap voor een stuk speelgoed. Ook de knuffelaapjes zijn nog altijd geliefd en actueel.

Monchichi poppetjes en figuurtjes kwamen tot leven in 1974. Na verschillende prototypes ontwikkelde het merk Sekiguchi de Monchhichi’s, een Jongen en Meisje (tweeling) aapjes met een menselijk gezicht. Sindsdien zijn ze onmisbare vrienden voor vele generaties. Vier jaar later verscheen de enige echte kledinglijn voor de knuffeltjes.

In de veertig jaar sinds de lancering is er niet bijster veel veranderd aan de iconische aapjes. De duim is op advies van wetenschappers af en toe vervangen door een speen, om kinderen minder aan te leren om te duimen. Daarnaast zijn de originele blauwe ogen nu bruin geworden. Dat past nog beter bij het bruine pluche van hun vacht.

Bebichhichi

Om het 30 jarig jubileum te vieren, brachten de makers in 2004 de baby's uit: de Bebichhichi. Sinds de herfst van 2015 is de familie compleet, dankzij de toevoeging van de grootouders. Deze hebben schattig grijs pluche als haar. Hiermee kunnen kinderen met een complete familie hun rollenspellen naspelen!

Kleertjes

Het leuke van Monchichi's is dat ze er zijn in zo veel verschillende varianten. Dat is voornamelijk te danken aan het grote aanbod aan Monchichi kleertjes en accessoires voor deze leuke aapjes knuffels. De kleren zijn uit te trekken zodat je een 'basic' Monchichi aap over houdt, maar natuurlijk ook zodat je ze andere setjes kleding aan kunt doen. Uiteraard allemaal verkrijgbaar op Monchhichinl.nl.

Je kunt het zo gek niet bedenken, of de Monchichi knuffels kunnen het aan trekken. Van Hollandse klederdracht tot een piraten-outfit en van een sneeuwpop tot een omaatje in bloemenjurk.