Onze Le Toy Van Poppenhuizen

By
Le Toy Van Poppenhuis

Le Toy Van

Een poppenhuis van hout is veel beter van constructie dan een poppenhuis van plastic. Om maar niet te praten over het design van een Le Toy Van speelgoedhuis. Dit houten poppenhuis gaat van generatie op generatie mee en is met een hoop liefde gemaakt. Je koopt het niet alleen om de innovatieve vormen en de sfeer bepalende kleurstijlen, maar vooral ook om de duurzame gedachte die erachter zit. Le Toy Van wil de wereld beter maken. En wat is daar nou geschikter voor dan een lief poppenhuis? Zeker als die miniatuurwereld ook nog eens milieubewust en met de hand gemaakt is.

In de categorie houten poppenhuizen is het Engelse Le Toy Van een vooroplopend merk. Bekijk hieronder de toppers uit deze geliefde categorie speelgoed!

Poppenhuis Cherry Tree

De Cherry Tree is een prachtig poppenhuis van bijna een meter hoog! Met vier verdiepingen is elke kamer is anders ingericht, volop variatie dus! Het houten poppenhuis beschikt over talrijke vensterstijlen inclusief echt werkende ramen en de echte rolluikjes zorgen voor een mooie lichtinval.

Poppenhuis Lavender

Dit mooie poppenhuis is volledig gedecoreerd met behangpapier en muurschilderingen. De ramen, luiken en deurtjes gaan echt open en dicht. Het huis heeft 3 verdiepingen en een afneembaar dak. De twee kamers nemen ieder een complete verdieping in beslag en zijn dus lekker groot. Leuk om zelf in te richten!

Meubelsets

Veel van de Le Toy Van houten poppenhuizen worden geleverd zonder meubeltjes, maar dat is helemaal geen probleem. Met de verschillende meubelsets kun je je poppenhuis inrichten zoals je zelf wil. En dat is natuurlijk minstens zo leuk! Met meubels voor verschillende kamers is je poppenhuis met meteen compleet. Omdat de meubeltjes op maat zijn gemaakt passen ze in elk huis van Le Toy Van.

Kasteel Camelot

Wie zegt dat poppenhuizen alleen voor meisjes zijn? Voor kleine, stoere mannen heeft Le Toy Van ook een prachtig kasteel! Verdedig je eigen rijk met het Camelot kasteel. Een volledig geschilderd kasteel op een houten basisbord zorgt ervoor dat uw kindje heerlijk kan spelen! Het kasteel heeft 3 torens, een katrol lier, een brekende muur, een gevangene cel en werkende brug. Goed voor uren speelplezier.

Bekijk onze prachtige collectie poppenhuizen hier.