Houten Speelgoed Werkbank Voor Kinderen

By
Kinder Speelgoed Werkbank

Voor de stoere, kleine klussertjes

Met een houten speelgoed werkbank is elke kleine klusser klaar voor de verbouwing. Hameren, bijtelen, slijpen en schroeven eruit draaien, het is allemaal mogelijk met de kinder werkbank. De kinderwerkbank is een must voor uw peuter. Met de creativiteit en fantasie van peuters hebben zij zo iets moois gemaakt. Een houten speelgoed werkbank bestaat standaard alleen uit het werkbankje zelf, maar u kunt ook kiezen voor een product met een hoop accessoires. Verder zijn er gereedschapskistjes bij te bestellen en zelfs werkhandschoenen voor de echte timmermannen. Door al deze accessoires komt de droom van elke kleine bouwvakker uit en lijkt het ook nog eens echt!

Onze Merken

Ons complete assortiment werkbank voor kinderen en baby's bestaat uit producten van alleen de beste materialen. Echt hout, mooi afgewerkt en leuke details. Le Toy Van is een van de merken met zo'n populaire speelgoed werkbank. Inclusief veel mooie accessoires om mee te klussen!

Een aparte lijn binnen de kinderwerkbankjes is de gereedschapstrolley. Het combineert het klassieke kinder werkbankje met een duwwagen op wieltjes. Dit is een goeie combi, dan neem je het werkbankje overal mee naartoe. Bijvoorbeeld de trolley's van Janod.

Elk groot speelgoedmerk op onze site heeft wel een artikel in onze categorie kinderwerkbank. Zo ook Kidkraft, een merk dat bekend staat om de kwalitatieve houten stukken speelgoed. Een groot aanbod dus aan robuuste werkbanken die jarenlang mee gaan. Een kinderwerkbank zet je peuter of kleuter aan tot actie. De speelgoed werkbank daagt kleine klussers uit tot immiteren en creëren.

Pedagogisch Verantwoord

Dit speelmateriaal heeft een hoog educatief gehalte, sociaal, coginitief, motorisch en creatief. Het zet aan tot het spelen van rollenspellen, ontwikkelt kennis van gereedschap en technieken, leert om de fijne spieren te controleren en zet aan tot het maken van eigen bedenksels. Veel meer dan alleen timmer plezier dus.

Accessoires

Niet bij alle werkbankjes zit een accessoireset. Uiteraard zijn deze ook gewoon los verkrijgbaar. Werkhandschoenen, een gereedschapsgordel of -koffer zijn maar een paar voorbeelden van de leuke uitbreidingen voor een houten speelgoed werkbank.