Houten loopfiets voor kinderen vanaf 1 jaar

By
houten-loopfiets

De Loopfiets

Ontwikkeling

Een houten loopfiets is voor elk kind een echte must-have. Voor de motorische ontwikkeling is het een belangrijk hulpmiddel om te leren balanceren, maar ook mentaal is het een belangrijk item voor je kleine. Het zal namelijk het eerste zelfstandige vervoersmiddel zijn voor hem of haar. Zelfstandigheid is van grote waarde voor kinderen en met een loopfietsje kunnen ze lekker zelf gaan waar ze willen. De leuke ontwerpen maken het ook nog eens een feest voor het oog.

Designs

De houten loopfiets heeft allang geen saai, standaard uiterlijk meer. Met meer dan 200 modellen in de collectie kunt u zich voorstellen dat er een heleboel leuke ontwerpen zijn. Dit varieert van klassieke vormen als een fiets of een scooter tot allerlei dieren. Uiteraard zijn deze beschikbaar in zo'n beetje alle kleuren van de regenboog. Altijd een vrolijke loopfiets die past bij de wensen van jouw kind!

Aanpasbaar

Ook als er nog niet meteen iets bij zit waar jij en je kind helemaal gek van zijn, is er nog niks aan de hand. Vaak leent een houten loopfiets zich namelijk uitstekend om gepimpt te worden! Merken als Pinolino en Wishbone staan erom bekend dat ze met stickers, naamplaatjes en meer heel leuk te stylen zijn. Op PlusToys vind je genoeg mogelijkheden om van jouw loopfiets echt iets unieks te maken!

Bestel nu uw loopfiets bij loopfietsnl.nl!