Houten Hobbelpaard & Hobbeldieren

By
hobbelpaard

Over Het Houten Hobbelpaard

Hobbelpaarden zijn nog steeds erg populair, maar dat betekent niet dat de ontwikkeling van het hobbelpaard stil heeft gestaan. Ze zijn juist heel erg met de tijd meegegaan! Een hobbelpaard voor kinderen en baby's is tegenwoordig niet per se nog een paard. Er is een groot aanbod aan dieren en voertuigen om lekker op te hobbelen. Maar ook de klassieke vormgeving is nog steeds beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een 'echt' houten hobbelpaard, of een moderne hobbelkoe, Plustoys.nl biedt het beste van twee werelden!
In grote lijnen zijn er twee verschillende type hobbelpaarden verkrijgbaar bij ons. Dit is klassiek houten hobbelpaard speelgoed. Dit houdt in dat de gehele constructie van hout is, inclusief het frame en de zitting. De andere mogelijkheid is een moderne variant. Deze zien er iets luxer uit door de zitting van pluche. Dit zorgt voor een erg comfortabel hobbelpaard en het speelgoed is een echt eye-catcher in de huiskamer.

Een houten hobbelpaard of schommelpaard is tegenwoordig erg gewild, speelgoed waar peuters een glimlach van op hun gezichtjes krijgen. Ga met het vliegtuig, scooter, motor of zelfs een beer op avontuur, door de diversiteit aan ontwerpen is er zoveel om uit te kiezen dat er wel iets tussen moet zitten. Door de verschillende zithoogtes, groottes en ontwerpen kunt u voor uw kind het perfecte paard, scooter of vliegtuig zoeken. Sommige hobbelpaarden hebben veiligheidsbeugels,voetensteuntjes en/of rubberen stoppers zodat het speelgoed niet kan omvallen.

Vanaf 1 Jaar

Op onze website vind je veel houten hobbelpaarden. Bij de productspecificaties vindt u op onze website altijd een leeftijdsindicatie. Zo weet u voor welke kinderen het betreffende stuk speelgoed geschikt is. Bij hobbelpaarden is 'vanaf 1 jaar' een veelvoorkomende indicatie. Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Niet alleen is bij deze hobbelpaarden de zithoogte vaak iets lager, het is ook belangrijk dat het zitvlak stabiel is. Daarnaast zorgt een beugel of rugleuning ervoor dat uw kindje helemaal veilig kan hobbelen.

Vanaf 2 Jaar

Een andere veelvoorkomende leeftijdscategorie is 'vanaf 2 jaar'. Deze kinderen zijn natuurlijk al iets groter en kunnen de hogere zithoogte van deze hobbelpaarden prima gebruiken. Daarbij komt dat kids van 2 jaar en ouder hun evenwicht beter kunnen houden en dus een iets minder stabiele zitting kunnen hebben. Dat zorgt ervoor dat de hobbelpaarden luxere bekleding kunnen hebben met mooi pluche met vrolijke prints. Dit zijn prachtige hobbelpaarden die prachtig zullen staan in de speel- of woonkamer!

De Wishbone Flip

De Wishbone Flip is een 3 in 1 rijdend hobbelpaard voor peuters vanaf 1 jaar. Met zijn innovatieve flip-mechanisme transformeert de Wishbone Flip in seconden, geen gereedschap nodig. DeWishbone Flip combineert eigentijdse vorm en superfunctionaliteit in een tijdloos stuk speelgoed waar de hele familie van kan genieten.