Een nieuwe homepage voor Plustoys.nl

By
homepage_imac

Plustoys is jarig!

Plustoys bestaat 1 jaar! Het is deze maand precies een jaar geleden dat onze webshop online ging. We zijn trots op de vele klanten die we naar tevredenheid hebben kunnen helpen aan prachtig speelgoed.

We hebben het afgelopen jaar niet stil gezeten. Naast dat we ons assortiment hebben uitgebreid naar ruim 3200 artikelen, hebben we de afgelopen maanden ook kritisch gekeken naar wat we aan de site konden verbeteren.

Nieuwe homepage

Een jaar lang zijn we al bezig met het optimaliseren van de webshop. Dit heeft geresulteerd in het ontwerp van een volledig nieuwe homepage die sinds deze maand te zien is op onze site.De uitdaging was om op een overzichtelijke pagina een beeld te schetsen van alles waar Plustoys voor staat. Een breed assortiment, mooie producten en een levendige doelgroep. In het nieuwe design hebben we gekozen voor een mooi, modulair ontwerp op basis van blokken. Hierin komt de breedte van ons assortiment veel beter naar voren, maar vooral is de homepage nu veel dynamischer voor alle klanten! Zo klik je nu razendsnel door naar de nieuwste artikelen of de producten die in de aanbieding zijn.

Volledig responsive

Uiteraard is de site ook ontworpen om te gebruiken met mobiele devices. Tablets en telefoons laten de blokken zien op een mooie manier, perfect afgestemd op de grootte van het scherm. Of u nu achter uw computer zit of lekker rustig op de bank met uw telefoon of tablet in de hand, Plustoys is altijd bereikbaar.

Versie 2.0

Niet alleen aan de voorkant zijn er dingen veranderd. Ook achter de schermen is er het nodige op de schop gegaan. De versie van de software waar de webshop op draait heeft een upgrade gehad naar versie 2.0. Dit resulteert in een stabielere website die weer een aantal jaar meekan!