Merken Van Onze Speelgoedwinkeltjes

By
Speelgoed Winkeltje 2

De Speelgoed Winkeltjes

Zoals in praktisch elke categorie op onze site, wordt ons assortiment speelgoed winkeltje gevuld door gerenommeerde merken. Kidkraft, Janod en Haba zijn slechts een paar voorbeelden van de kwalitatief hoogstaande partijen die prachtige houten speelgoed keukens aanbieden.

Bovendien beschikken alle winkeltjes voor kinderen over het CE-keurmerk en tenminste 1 jaar fabrieksgarantie.

De meeste speelgoedwinkels zijn gemaakt van hoogwaardig beukenhout. Dit materiaal is dankzij de fraaie afwerking mooi neutraal, maar bovenal duurzaam en veilig. De diverse losse onderdelen zijn ook van dit goede materiaal en bevatten geen kleine onderdelen zodat het voor de kleintjes helemaal veilig is om mee te spelen. Dankzij de bijgeleverde bouwtekening zijn de winkeltjes bovendien heel simpel in elkaar te zetten.

Net Echt!

Een speelgoed winkeltje is vandaag de dag zo mooi en uitgebreid dat er amper fantasie voor nodig is. Ze zijn groot, hebben veel details en zijn keurig afgewerkt. De schappen zijn verwerkt in een mooie kraam en afrekenen gebeurt bij een kassa die wel echt lijkt!

Razendsnelle bezorging

Wanneer een artikel op onze site op voorraad is, heeft u het voor u het weet in huis. Als u voor 21:00 bestelt op werkdagen, bezorgen we dat de volgende dag. In de Sinterklaas-periode is dat zelfs tot 23:59!

Ultiem bestelgemak

Onze webshop is erop ingericht om alles zo makkelijk mogelijk te maken voor u. Komt u er toch niet uit? Dan is het geen probleem voor ons om u wegwijs te maken. U kunt ons altijd bellen voor extra informatie over producten of voor hulp bij het bestelproces.

Bekijk nu ons ruim assortiment speelgoed winkeltjes.