De Merken Van Onze Loopfietsen

By
Plustoys Loopfiets

Onze Loopfiets Merken

Wij hebben een heleboel prachtige loopfietsen. Maar een paar merken springen er toch echt uit. Hieronder een overzicht.

I'm Toy

De collectie I'm Toy houten loopfietsen zal kinderen heel erg aanspreken. Door de vier wieltjes is elke loopfiets van dit merk heel stabiel en door de zithoogte van 23 centimeter is deze erg geschikt voor kids vanaf 1 jaar. De verschillende uitvoeringen van allerlei leuke dieren zal helemaal in de smaak vallen! Ze zien er schattig uit, en hebben bovendien een lekker zacht dierenkussentje. Deze is gemakkelijk los te maken en te wassen, dat is dan weer fijn voor u!
Een houten loopfietsje staat hoog in de lijst met meestverkochte speelgoed voor kinderen. Dit komt door de vele verschillende stijlen waarin deze te koop zijn. Een loopfiets voor jongens is stoer, maar een meisjes loopfiets kan heel schattig zijn. En elk klein kind vind het een geweldig stuk ook mee te spelen; het is tenslotte hun eigen echte voertuig. Een peuter loopfiets tot een eerste echte fietsje zonder zijwieltjes. Het is speelgoed dat je je hele jeugd met je meedraagt!

Early Rider

Early Rider is een mooi merk in de categorie houten loopfiets. Dit merk staat voor een mooi afgewerkt, duurzaam product met een gave retro-uitstraling. Voor de kleinsten, vanaf 1 jaar, is de spherovelo een mooie loopfiets. Dit is een uniek model loopfiets, want deze heeft namelijk geen wielen. De wielen zijn vervangen door twee grote ballen. Door deze ballen kan de spherovelo alle kanten op rijden. Optioneel zijn de zijwieltjes die makkelijk gemonteerd en weer verwijderd kunnen worden.
Het zal ons niet verbazen als u erg tevreden bent over de kwaliteit die het merk Early Rider biedt. We kunnen ons voorstellen dat u, ook als uw kind iets ouder wordt, wilt vasthouden aan een merk dat u kent. Early Rider biedt deze mogelijkheid met een aantal loopfietsen die meegroeien met uw kind. Voor elk kind tussen de 1 en de 3 jaar is er wel een loopfiets op maat te vinden. En dat allemaal volgens de kenmerkende retro-achtige stijl van dit hippe merk.

Pinolino

Ook het Duitse Pinolino is erg in trek bij onze bezoekers op PlusToys. Dit is ook niet zo raar, want het biedt echt de bekende Duitse degelijkheid. De houten loopfiets van dit merk heeft een klassiek model en is erg handig vanwege het verstelbare frame. Hierdoor verander je de zithoogte van 28 centimeter tot wel 43 cenitmeter! Erg praktisch dus, want hij groeit een aanzienlijke periode gewoon met je kind mee. Bij veel van de loopfietsen van Pinolino zit een stickervel om hem naar eigen inzicht te versieren. Bovendien voorkomen de rubberen banden strepen op houten vloeren, wel zo handig.
De populairste modellen zijn toch wel de loopfiets 'Piraat' en 'Pinky'. Jongens en meiden hebben hierin allebei een geweldige loopfiets die helemaal bij ze past. De stoere binken gaan voor de stoere, zwarte piraten-uitvoering. Met stickers van botten, zwaarden, sterren en een heus piratenschip maak je zeker de blits. Maar ook aan de kleine prinsesjes is gedacht. Met hartjes, sterren en kroontjes versier je de mooie wit-roze basis van de 'Pinky' houten loopfiets.

Benieuwd naar onze loopfietsen? Bekijk ze hier.