De Kinderkoffer, Voor Elke Gelegenheid

By
Kinderkoffer - Plustoys

De kinderkoffer

De kinderkoffer is er voor een hoop verschillende gelegenheden: logeerparijtjes, (vlieg)vakanties, om lekker mee te spelen of om je speelgoed in op te ruimen bijvoorbeeld! Het ontwerp van de koffer voor je kind is creatief, ergonomisch en multifunctioneel, van dieren tot auto's en scooters.

Onze Merken

Twee goede voorbeelden hiervan zijn de merken Trunki en Skoot. Om met de eerste te beginnen, Trunki is een bekend merk in de wereld van koffers en trolleys voor kids. Ze zijn te herkennen aan hun kenmerkende vorm en minimalistische dierenprints. Onze favoriet is de Gruffalo!

Ook Skoot is een populair model kinderkoffer. Zoals je al zou kunnen afleiden uit de naam, is dit koffertje in de vorm van een scooter. Uiteraard kunnen kinderen hier zelf ook op zitten en rijden. Door het leuke ontwerp aan de buitenkant zou je bijna vergeten dat het gewoon een mooi ruim koffertje is waar van alles in past. Het stevige materiaal van de Skoot Ride On kan bovendien prima tegen een stootje.

De meeste kinderkoffers zijn gemaakt van hard kunststof. Dit stevige polyester kan tegen een stootje en is makkelijk schoon te maken. Ideaal, want we weten allemaal hoe onbezorgd kinderen kunnen spelen. De koffers zijn echter van uitstekende bouwkwaliteit en gaan zeker een paar jaar mee. Zoals u ziet, ze zijn zo stevig dat de kids er zelfs gewoon op kunnen zitten!

Behalve koffers en trolleys is er ook een leuk assortiment aan speciale gym- en zwemtassen voor kinderen. Trunki heeft een mooie lijn aan speelse tassen die ideaal zijn voor de kids om mee te nemen naar school of de sport. Ze zijn waterafstotend en lichtgewicht met leuke dierlijke details.

Educatie

Opvoedwaarde en functionaliteit gaan bij dit typische imitatie speelmateriaal altijd samen. Want in feite leren kinder koffers je kind te organiseren en te structureren. Zitten er bijvoorbeeld extra voorvakken in om kleinere spullen in te stoppen? En hebben ze aan de binnenkant een naamveld? Hoe praktisch zijn ze? Hebben ze bijvoorbeeld een 2-standen telescoopstang en een 2-wielen systeem met stabiele steunen. Maar nodigen ze verder ook uit tot allerlei creatief spel en gebruik als je er alléén in je fantasie mee uit logeren gaat? Educatieve waarden waar je als ouder misschien niet bij stil staat, maar wel jouw keuze bepalen.

Keurmerk

Bij kinderkoffer online kun je een aantal kinderkoffers vinden die je officieel als handbagage kunt meenemen en die voorzien zijn van speciale sloten. Wel handig als je als gezin veel reist per vliegtuig en er eentje wilt aanschaffen voor je kind. Onze ontwerpen voor kinderen zijn veilig geconstrueerd, robuust, vallen niet makkelijk om en op een aantal koffer exemplaren kunnen kinderen ook zitten en dus uitrusten tijdens de soms lange wandelingen op vliegvelden. Alle koffers hebben een hoge materiaalstandaard, zijn CE gekeurd, voldoen aan de EN71 safety standards en hebben de meest uitgebreide garantievoorwaarden. Veiligheid staat altijd voorop.