Wat is Google AdWords?


AdWords is een applicatie van Google waarin je betaalde advertenties binnen Google kunt beheren. Door te betalen per klik op jouw advertentie kom je direct hoog binnen in de zoekresultaten van gekozen zoektermen. AdWords is een enorm uitgebreid programma, waardoor je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Onze gediplomeerde specialisten helpen je om hier inzicht in te krijgen en meteen extreme resultaten te boeken in je verkeer via Google.Het kost tijd om een effectieve AdWords campagne op te zetten en te beheren. En tijd is nu net iets wat veel ondernemers niet hebben. Laat het daarom aan ons over, zodat jij je tijd kan besteden aan het ondernemen zelf.

Wij verzorgen een complete aansluiting van jouw advertentiecampagne. Zodra we kennis hebben gemaakt en weten wat je wensen zijn, gaan we aan de slag om je advertenties zo snel mogelijk online te krijgen. Binnen de kortste keren ziet jouw doelgroep jou bovenaan staan bij de gesponsorde resultaten in Google. Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Google, dus de mogelijkheden om je doelgroep aan te spreken zijn enorm. Onthoud wel dat de resultaten altijd afhankelijk zullen zijn van de concurrentie, de populariteit van de zoektermen en het geboden bedrag op de klik-prijs.

Op aanvraag bieden wij ook campagnes voor andere grote zoekmachines, zoals Bing Ads. Twijfel niet en neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Ik heb al AdWords...


Als je al een begin hebt gemaakt met je online zichtbaarheid, maar nog niet tevreden bent over de resultaten, loont het zeker de moeite om eens met ons te bellen. Of je nu bent afgehaakt, er zelf niet uitkomt of het hebt uitbesteed zonder het gewenste resultaat. Geloof ons, je bent niet de enige. Voorkom dat je nog meer geld uitgeeft aan niet werkende advertenties. Stap over naar Altena-Web en onze online specialisten helpen je weer op de goede weg. We zorgen voor een nauwkeurige analyse en bieden maatwerk gericht op jouw branche en locatie.

Hoe werkt het?


1

Kies een pakket

Kies uit de tabel hieronder het pakket dat het beste bij jou past. We hebben drie verschillende pakketten om uit te kiezen. Vraag het aan in het contactformulier onderaan de pagina en we gaan contact met je opnemen!

2

Kennismaken

Wij vinden het belangrijk om te weten met wie we werken en kunnen ons voorstellen dat het voor jou ook prettig is om te weten. Daarom voeren we altijd een gesprek om te zorgen dat we elkaar kennen en op een lijn zitten qua wensen en verwachtingen.

3

Achterover leunen

Pak er een comfortabele stoel bij, want vanaf hier gaan wij voor jou aan de slag om de campagne(s) op te starten en aan te sluiten. Op basis van je branche, locatie en je aanvullende wensen zorgen we voor advertenties waar je het effect direct van gaat merken.

Pakketten


[easy-pricing-table id="181"]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Vrijblijvend aanvragen?


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.