Wat is Google Shopping?


Google Shopping is in essentie een prijsvergelijker, maar dan met het grote voordeel dat producten automatisch bovenin Google bij de zoekresultaten verschijnen. Als iemand zoekt naar een specifiek product, kunnen prijs, aanbod en afbeeldingen met elkaar worden vergeleken. Omdat dit via Google gaat, de grootste zoekmachine ter wereld, is het bereik groter dan dat van welke traditionele vergelijkingssite dan ook. Daarnaast is Google Shopping te koppelen aan jouw AdWords Campagne.

Om jouw producten te kunnen weergeven in Shopping moet er het een en ander geregeld worden. Dit is onder andere het analyseren en aansluiten van de complete database met artikelen en al hun gegevens. Altena-Web kan dit alles uit handen nemen en ervoor zorgen dat jij direct zichtbaar gaat worden bij de juiste zoektermen. In dit proces gebruiken we tools om de database te optimaliseren voor Google. Als laatste gaan we in overleg campagnes draaien om ervoor te zorgen dat precies de juiste artikelen op de juiste plekken worden weergegeven.

shopping

Bovenstaande aanpak stemmen we compleet af op wat voor jouw bedrijf relevant is. Daarom hanteren wij geen vaste prijzen, maar bieden wij je een scherpe offerte op aanvraag. Interesse? Vul dan het contactformulier in onderaan deze pagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijblijvend aanvragen?


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.