Hoger in Google


Voor de meeste mensen staat zoekmachine optimalisatie gelijk aan hoog komen te staan in Google. Het is natuurlijk iets meer dan dat, maar het is wel het voornaamste resultaat. En niet alleen in Google overigens, maar ook in andere grote zoekmachines als Yahoo en Bing. Allemaal voor organisch verkeer, oftewel verkeer dat binnenkomt via onbetaalde zoekresultaten. Omdat het aantal websites nog altijd enorm aan het stijgen is, en daarmee dus het aantal concurrenten, is het ontzettend belangrijk om gevonden te worden. Maar met miljoenen zoekopdrachten per dag is het een echte kunst om ervoor te zorgen dat je bij de perfecte zoektermen naar boven komt, en dan moet je ook nog eens opvallen tussen al je concullega's. Kortom, SEO (Search Engine Optimalisatie) is een studie op zich. Altena-Web heeft de kennis en specialisten in huis om dit perfect te verzorgen voor jouw website!

Door een goede optimalisatie voor de zoekmachines kunnen wij ervoor zorgen dat jouw site opvalt. Dankzij het opbouwen van waarde voor je pagina's gaat Google jou steeds belangrijker vinden en kom je dus altijd hoger terug in de resultaten. Hierbij kunnen we zogenaamde Rich Snippets aansluiten, wat ervoor zorgt dat er meteen reviews over je bedrijf worden getoond bij de zoekresultaten in de vorm van sterren. Dit soort kleine, maar belangrijke, toevoegingen zorgen voor betere online zichtbaarheid. Zo zijn er nog meer tools die wij inzetten om jouw advertenties naar een hoger niveau te krijgen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van onze webshop Speelgoed in de Ton, waaronder het koppelen van een 'Mijn Bedrijf' pagina en het laten zien van de top-categorieën van je site.

Wat kan Altena-Web nu voor jouw bedrijf betekenen? Wij kunnen met jouw website in gaan spelen op de meer dan 200 criteria waar grote zoekmachines op beoordelen. Hierdoor verhogen we permanent de ranking die wordt toegekend aan de site en ervoor zorgt dat je vele malen beter gevonden wordt. Uiteindelijk levert dit gewoon meer bezoekers en dus klanten op! Jouw persoonlijke online marketing consultant gaat eerst aan de slag met een analyse van jouw site en de zoektermen die daarbij horen. Vervolgens gaan we samen met jou aan de slag om de website perfect 'leesbaar' te maken voor Google. Een belangrijk onderdeel is linkbuilding, wat we ook als apart onderdeel voor je uit handen kunnen nemen. Deze aanpak stemmen we compleet af op wat voor jouw bedrijf relevant is. Daarom hanteren wij geen vaste prijzen, maar bieden wij je een scherpe offerte op aanvraag. Interesse? Vul dan het contactformulier in onderaan deze pagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijblijvend aanvragen?