Een eigen webshop


Met een professionele webshop profiteer je van een online platform voor al je producten. Dit is een perfect moment om de stap te maken naar een webwinkel. E-commerce maakt een enorme groei door en zal de komende jaren alleen maar verder groeien. Maak het je klanten makkelijk door gebruik te maken van een gebruiksvriendelijke shop voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan een simpel bestelproces en uitgebreide verzend- en betaalmethoden. Dankzij responsive design uiteraard goed zichtbaar op elk apparaat, dus ook op mobiel en tablet. Bovendien zorgen wij ervoor dat je zelf, zonder technisch gedoe, aanpassingen kunt maken en producten toe kunt voegen.

Bij het bouwen van jouw webshop houden we rekening met al je wensen. De webwinkel moet uiteraard passen bij jou en je product, maar ook bij de huisstijl die je zelf mogelijk al gebruikt. Door gebruik te maken van grote open source software als WordPress en Opencart heb je de keuze uit meer dan 400 designs. Ook als je aanvullende wensen hebt, die niet benoemd staan in onderstaande pakketten, is dit geen probleem. Twijfel niet om contact met ons op te nemen, want onze online specialisten houden wel van een uitdaging.

Als je kiest voor een webshop van Altena-Web, dan kies je voor een webshop die overal op is aangesloten. Social media integratie is tegenwoordig onmisbaar, maar ook het koppelen aan een AdWords-campagne of slimme modules zoals spaarpunten behoort tot de mogelijkheden. Zo ben je met één pakket klaar voor het beheren van je eigen online platform, inclusief voorraadbeheer en order management. Bovendien bieden we in diverse pakketten gratis hosting en uitgebreide ondersteuning na het opleveren.

Hoe werkt het?


1

Kies een pakket

Kies uit de tabel hieronder het pakket dat het beste bij jou wensen en budget past. We hebben drie verschillende pakketten om uit te kiezen. Vraag het aan in het contactformulier onderaan de pagina en we gaan contact met je opnemen!

2

Kennis maken

Wij vinden het belangrijk om te weten met wie we werken en kunnen ons voorstellen dat het voor jou ook prettig is om te weten. Daarom voeren we altijd een gesprek om te zorgen dat we elkaar kennen en op een lijn zitten qua wensen en verwachtingen.

3

Materiaal aanleveren

Om direct de perfecte webshop te kunnen maken, hebben we het een en ander nodig. Graag ontvangen we al het beschikbare materiaal zoals logo's, productfoto's, bedrijfsinformatie en alle andere zaken die je graag wil laten zien op de site.

4

Achterover leunen

Pak er een comfortabele stoel bij, want vanaf hier gaan wij voor jou aan de slag om de webshop te realiseren. In dit proces hebben we een aantal contactmomenten voor feedback, zodat we de richting op gaan die jij voor ogen hebt.

Pakketten


[ARPrice id=101]
[easy-pricing-table id="449"]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Aanvragen?


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.